DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer 0duapHB8 in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Tekenaar-constructeur WTB

Regio:

Lichtenvoorde

Werkzaamheden:

Voor een vaste opdracht zijn wij op korte termijn op zoek naar een tekenaar-constructeur met (enige) ervaring in de machinebouw. De betreffende machines en installaties vinden hun toepassing voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie.
Je wordt ingezet voor het klantspecifiek construeren en uittekenen van de verschillende machinedelen. Aanverwante werkzaamheden als het genereren van stuklijsten, opstellen van werkplaatstekeningen en het aanleggen van tekeningensets horen eveneens tot de werkzaamheden. In het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden heb je technisch inhoudelijk contact met de betreffende projectleider en indien gewenst met de opdrachtgever.

Kennis en ervaring:

Een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde is voor deze opdracht een uitstekende basis. Je functioneert op minimaal MBO/MBO+ niveau en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van 3D tekensoftware SolidWorks is een vereiste, een tweede tekenpakket een pré. Je beheerst tenminste de Engelse taal in woord en geschrift.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Opdrachtgever is een middelgrote organisatie met een jarenlange staat van dienst in de regio Achterhoek. Producten en machines vinden hun toepassing over de hele wereld. Men is allround onderlegd en heeft alle disciplines, benodigd voor het ontwikkelen en bouwen van een machine, in eigen huis.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer hRDi2v4p in het onderstaande veld