DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer TGpGmJDS in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Technisch commercieel medewerker

Regio:

Doetinchem

Werkzaamheden:

Als verkoopmedewerker binnendienst ga je in nauwe samenwerking met de overige afdelingen (onder andere projectmanagement, engineering) offerteaanvragen uitwerken tot commercieel aantrekkelijke offertes. De lever je aan inclusief eventueel benodigde tekeningen en technische specificaties. Je bent hierbij in staat om de behoefte van de klant aangaande complexe machines te vertalen naar concrete en haalbare oplossingen. Contact met de collega’s van de buitendienst, agenten en klanten is een dagelijkse bezigheid, een projectmatige aanpak en gestructureerd werken is daarbij leidend.

Kennis en ervaring:

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, bij voorkeur in een technische richting. Praktijkervaring in een technische verkoopomgeving op internationaal niveau is een vereiste. Wij zoeken een gedreven en zelfstandig persoon met commerciƫle gerichtheid en een stressbestendig karakter.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

De opdrachtgever is actief in het ontwikkelen en vervaardigen van machines en installaties, welke worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie. De machines en machinelijnen worden modulair opgebouw en vinden internationaal hun weg naar de klant. Men beheerst alle disciplines, van ontwikkeling en engineering tot aan de bouw en uiteindelijke inbedrijfstelling op locatie.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer 3dbzwMFA in het onderstaande veld