DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer yqejVLY2 in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Projectengineer

Regio:

Twente

Werkzaamheden
Voor de regio Twente zijn wij op zoek naar een projectengineer, die ingezet wordt voor het uitvoeren van uiteenlopende werktuigbouwkunde opdrachten. Je bent in staat om alle, voor het betreffende project relevante, werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn variërend en kunnen uiteenlopen van ontwerp en (detail)engineering, opstellen van calculaties, tot aan het inkopen van materialen en uitvoering geven aan de werkvoorbereiding. Je treedt zelfstandig op als contactpersoon en/of projectleider naar de klant.

Kennis en ervaring
Je hebt HBO werk- en denkniveau en een diploma op minimaal MBO niveau, richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Wij vragen zowel ervaren kandidaten als personen die net van school komen te reageren.
Wij zoeken veelzijdige en daadkrachtige personen die stressbestendig zijn en op kunnen treden als spin in het web. Kennis en ervaring op het gebied van 2D of 3D tekenen met bijvoorbeeld AutoCAD of SolidWorks is een vereiste.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbinnen werknemers worden ingezet voor het uitvoeren van uiteenlopende projecten binnen voornamelijk de machinebouw en industrie. De looptijd van de projecten varieert van drie tot zes maanden en kan uitlopen tot maximaal een jaar.
Indien gewenst biedt de functie de mogelijkheid tot uitstroom naar de opdrachtgever.
Rihtec is werkgever en projectbureau voor technisch personeel op MBO+, HBO en WO-niveau en kenmerkt zich door zijn Achterhoekse nuchterheid en no-nonsense aanpak. Wij streven naar het creëren van waardevolle werkrelaties, afspraak is afspraak.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer NWUmHkPN in het onderstaande veld