DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer DjXUWKEa in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Projectengineer

Regio:

Doetinchem

Werkzaamheden:

Voor een vaste opdracht in de regio Doetinchem zijn wij op zoek naar een projectengineer, die uitdaging ziet in het vervullen van een technisch veelomvattende functie in een hecht en betrokken team van collega’s. Je wordt met het projectteam verantwoordelijk voor het uitwerken van fysiek aansprekende projecten, waarvan plaatsing c.q. montage wereldwijd plaatsvindt.

Na het verkoopstadium zullen projecten worden overgedragen naar de technische denktank van de onderneming; engineering. Hier draag je als projectengineer zorg voor een correcte uitwerking, de veelomvattendheid en grootte van het project zorgen voor inhoudelijke uitdaging. Werkzaamheden bestaan hierbij onder andere uit construeren en tekenen, controle op maakbaarheid, aansturing en overleg ten aanzien van de productielocatie en direct overleg met zowel interne als externe opdrachtgevers.

Werkzaamheden vinden plaats in Nederland, waarbij juist in opdracht van internationaal aansprekende ondernemingen wordt gewerkt. Tijdens het uitvoeren van het dagelijks werk krijg je te maken met zowel werktuigbouwkundige, bouwkundige als ook logistieke vraagstukken.

Kennis en ervaring:

Deze functie biedt mogelijkheden voor zowel schoolverlaters als personen die reeds (enige) werkervaring hebben als bijvoorbeeld tekenaar(-constructeur) of projectengineer. Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau, richting werktuigbouwkunde, bouwkunde of bijvoorbeeld civiele techniek biedt een uitstekende basis. Gezien de veelzijdigheid en het verantwoordelijkheidsniveau van de functie is HBO werk- en denkniveau gewenst. Je hebt analytisch en wiskundig vermogen, kunt klantgericht handelen en bent in staat op verschillende niveau's te communiceren. Beheersing van in ieder geval de Duitse taal in woord en geschrift is vereist en je kunt werken met tekensoftware als bijvoorbeeld AutoCAD.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Je komt te werken bij een internationaal actieve onderneming, waar een informele sfeer heerst en men op gedreven wijze bezig is een goed product te ontwikkelen, dat meerwaarde biedt binnen het marktgebied. Binnen het hechte en sociale team van collega's heeft een ieder zijn eigen rol, doch wordt een gezamenlijk doel nagestreefd.
In eerste instantie ga je werken voor het vaste team van werktuigbouwkundige medewerkers van Rihtec, waarbij een contract voor bepaalde tijd met arbeidsvoorwaarden conform CAO wordt geboden. Door de samenstelling van het team bij de opdrachtgever is er ruime mogelijkheid voor het inbrengen van eigen ideeën en werkmethodieken, en krijg je voldoende ruimte om als techneut bezig te zijn met zaken als het (door)ontwikkelen van producten en installaties.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer Z4WH17fh in het onderstaande veld