DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer Y0PrPBJr in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Projectengineer

Regio:

Deventer

Werkzaamheden
De werkzaamheden van de projectengineer zijn zeer variërend en veelzijdig. Je bent verantwoordelijk voor het in zijn geheel uitwerken van het aan jou toebedeelde project. Hiertoe horen taken als het klantspecifiek modificeren en uittekenen van machines en of installaties, het inkopen van materialen, verrichten van taken ter werkvoorbereiding en het opstellen van kostenramingen. Je treedt hierbij zelfstandig op en bent contactpersoon voor zowel de interne als externe klant.

Kennis en ervaring
Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Tevens vragen wij kandidaten met een MBO opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante praktijkervaring en/of vakgerichte cursussen ook te reageren. Ervaring met tekensoftware SolidWorks is een vereiste, kennis van AutoCAD een pré. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en bent een communicatief vaardig en klantgericht persoon.

Omschrijving opdrachtgever en functie
De onderneming is actief in het klantspecifiek modificeren en vervaardigen van machines, ten behoeve van onder andere de voedingsmiddelenindustrie. De afdeling engineering en werkvoorbereiding geldt als spil binnen het bedrijf en vormt de aansturing voor de modern uitgeruste montagehal. Het betreft een zeer veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden tot het inbrengen van eigen werkmethodes.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer vPI96Mas in het onderstaande veld