DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer d4IiGERH in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Constructeur-tekenaar

Regio:

Achterhoek

Werkzaamheden
Als werktuigbouwkundig constructeur-tekenaar bij Rihtec treed je zelfstandig naar buiten en word je ingezet voor het uitvoeren van uitdagende technische opdrachten in voornamelijk de industrie en machinebouw.
Afhankelijk van de betreffende opdracht en de sector waarin de opdrachtgever zich bevindt, bestaan je werkzaamheden uit het maken van ontwerpen en kostenramingen, uitvoeren van FEM-analyses en sterkteberekeningen, verrichten van R&D en ontwikkelingswerk, tot het uitvoeren van detailengineering. De werkzaamheden worden voornamelijk bij de opdrachtgever op kantoor uitgevoerd, maar kunnen ook op locatie bij de betreffende klant plaatshebben.

Kennis en ervaring
Wij zoeken bij voorkeur personen met een afgeronde opleiding op HBO niveau. Echter vragen wij MBO’ers met relevante praktijkervaring en aanvulling door gevolgde cursussen ook te reageren.
Kennis van tekensoftware als AutoCAD en 3D SolidWorks is een vereiste. Je hebt een klantgerichte instelling en een open- en toegankelijk karakter.
Deze functie biedt ook uitstekende mogelijkheden voor schoolverlaters; wij bieden in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers een uitstekend programma voor persoonlijke ontwikkeling.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbinnen werknemers worden ingezet voor het uitvoeren van uiteenlopende projecten binnen voornamelijk de machinebouw en industrie. De looptijd van de projecten varieert van drie tot zes maanden en kan uitlopen tot maximaal een jaar.
Indien gewenst biedt de functie de mogelijkheid tot uitstroom naar de opdrachtgever.
Rihtec is werkgever en projectbureau voor technisch personeel op MBO+, HBO en WO-niveau en kenmerkt zich door zijn Achterhoekse nuchterheid en no-nonsense aanpak. Wij streven naar het creëren van waardevolle werkrelaties, afspraak is afspraak.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer OVhcXrAP in het onderstaande veld