DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer rIehmTDi in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


De mogelijkheden

Rihtec biedt trajecten op maat, gebaseerd op competenties en idealen en jouw interesse voor techniek. In een persoonlijk gesprek wordt bepaald wat het beste bij jou past en op welke wijze daar gestructureerd invulling aan gegeven kan worden.

Leer-/werktraject

Voor gemotiveerde starters of personen die zich willen omscholen, bieden wij interessante leer-/werktrajecten. Het is mogelijk om met ondersteuning en betrokkenheid van Rihtec een opleiding of cursus te gaan volgen, terwijl je ondertussen alvast relevante praktijkervaring opdoet in het door jouw gekozen vakgebied.
Ook zeer geschikt voor personen die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière, bijvoorbeeld van een uitvoerende functie naar een kantooromgeving.

Projecten bij Rihtec
Je wordt in de basis werknemer van Rihtec en gaat een samenwerking aan gericht op het uitvoeren van diverse technische opdrachten. Dit kan van relatief korte duur zijn, specifiek gericht op één enkel project, of een langdurig werktraject van meerdere jaren waarin je diverse opdrachten gaat uitvoeren. Je doet veel ervaring op in vaak technisch uitdagende omgevingen en voor ervaren technici is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid.
Het streven is technische uitdaging en voldoening te bieden, teneinde groei te stimuleren op kennisniveau, alsmede op persoonlijk vlak.

Uitstroom naar opdrachtgever
Wanneer voor jou het carrièrepad reeds bepaalt is en je wilt gericht op zoek naar die ene functie die bij je past, biedt Rihtec de mogelijkheid om je optimaal te begeleiden in de aanloopfase.
In eerste instantie word je via ons tewerkgesteld bij de opdrachtgever, waarbij vanaf de start de intentie wordt uitgesproken om uiteindelijk in dienst te treden bij de betreffende onderneming. De samenwerking is hierbij gericht op het vinden van de nieuwe baan die jou voldoening geeft.
Uiteraard biedt Rihtec opvang bij terugval, waarbij continuïteit van werkzaamheden het primaire doel is, om uiteindelijk rustig de tijd te nemen om samen het vervolgtraject uit te stippelen.