DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer AF9m3eln in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Over Rihtec

Rihtec is een platte en gedreven organisatie met gezond verstand van techniek. Met een nuchtere kijk op de zaak en de recht door zee mentaliteit presenteren wij ons als een verlengstuk van zowel mens als organisatie. Of het nou gaat om het vinden van de juiste baan, of juist om het zoeken van de werknemer die voldoet aan het gestelde functieprofiel.

Door natuurlijke interesse voor mens en techniek en een bovengemiddeld meedenkgehalte streven wij naar langdurige samenwerking. De Achterhoekse mentaliteit en het persoonlijk contact met uw vaste consultant maken het werken des te prettiger.

Met ruime ervaring in het begeleiden en coachen van technisch georiënteerde werknemers en het oplossen van personele vraagstukken in de technische sector, biedt Rihtec diverse mogelijkheden voor zowel werknemer als opdrachtgever.
Wij gaan uit van de competenties en idealen van de mens en streven naar het vinden van technische uitdaging. Indien mogelijk kunnen we hiervoor zelfs een werkrelatie creëren. Kerncompetenties trachten we in te passen in het gevraagde functieprofiel.