DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer jdIyqbQm in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Werkvoorbereider-tekenaar W

Regio:

Achterhoek

Werkzaamheden
Als werkvoorbereider-tekenaar W bij Rihtec, word je ingezet voor het uitvoeren van opdrachten in de utiliteit en woningbouw. Je voert uiteenlopende werkzaamheden uit, veelal op locatie bij de opdrachtgever. Taken ter werkvoorbereiding, als het inkopen van materialen, opstellen van stuk- en materiaallijsten en het uitwerken van werk- en detailtekeningen volgens bestek horen tot de dagelijkse werkzaamheden. Betreffende de te verrichten werkzaamheden op de bouw heb je veelvuldig contact met de aangewezen projectleider, daarnaast zoek je op regelmatige basis contact met leveranciers omtrent bijvoorbeeld levertijden van materialen.

Kennis en ervaring
Je hebt een basisopleiding op MBO niveau, richting installatietechniek of vergelijkbaar. Enige jaren praktijkervaring in een soortgelijke functie is een pré, het kunnen werken met AutoCAD en/of StabiCAD een vereiste. Voor personen met ervaring als loodgieter, CV-monteur of monteur E + W biedt deze opdracht ook uitstekende mogelijkheden. Tevens biedt deze functie goede mogelijkheden voor schoolverlaters; wij bieden in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers een uitstekend programma voor persoonlijke ontwikkeling.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbinnen werknemers worden ingezet voor het uitvoeren van uiteenlopende projecten binnen hun discipline. De looptijd van de projecten varieert van drie tot zes maanden en kan uitlopen tot maximaal een jaar.
Indien gewenst biedt de functie de mogelijkheid tot uitstroom naar de opdrachtgever.
Rihtec is werkgever en projectbureau voor technisch personeel op MBO+, HBO en WO-niveau en kenmerkt zich door zijn Achterhoekse nuchterheid en no-nonsense aanpak. Wij streven naar het creëren van waardevolle werkrelaties, afspraak is afspraak.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer pOsIXhVC in het onderstaande veld