DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer Jv4ZdOQO in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Projectvoorbereider

Regio:

Doetinchem

Werkzaamheden:

Wegens gestaag aanhoudende groei zijn wij voor een opdrachtgever op zoek naar een projectvoorbereider installatietechniek, die het team vaste medewerkers komt versterken.
Het betreft een veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor het volledig voorbereiden en uitwerken van projecten ten behoeve van voornamelijk de sector woningbouw.
Je werkt volgens de laatste normen en eisen en past binnen de projecten de nieuwste materialen toe, waardoor monteur op de bouwplaats of veilige en efficiënte wijze kunnen werken.
Naast het organiseren en bestellen of afroepen van de benodigde materialen ben je onder andere verantwoordelijk voor het vervaardigen en opstellen van tekeningen en tekeningensets. Je hebt veelvuldig contact met projectleiders en opdrachtgevers en daarnaast vanzelfsprekend met de aangewezen monteurs binnen het projectteam.

Kennis en ervaring:

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau, richting installatietechniek, of duidelijk aantoonbare kennis in het vakgebied door opgedane ervaring in een soortgelijke functie. Van belang is het dat je op de hoogte bent van de toepasbaarheid van de nieuwste producten en materialen binnen de installatietechniek en woningbouw.
Kennis van StabiCAD is een vereiste, Revit een pré. Vanwege het veelzijdige contact met de diverse personen en partijen, zijn goede communicatieve vaardigheden een belangrijk aspect.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Vanuit de Achterhoek bedient dit installatiebedrijf geheel Nederland, waar het gaat om hoofdzakelijk woningbouwprojecten. Hiertoe verricht men werkzaamheden voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, waaronder zich projectontwikkelaars, aannemers en woningbouwcoöperaties bevinden.
Men is werkzaam in een gerenoveerd en modern uitgerust kantoorpand, alwaar een open en betrokken sfeer heerst op de werkvloer. Binnen de werkcultuur is ruime aandacht voor persoonlijke wensen en werkethiek.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer 7UfYztRF in het onderstaande veld