DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer Im12JfV3 in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Tekenaar/engineer E (industrie)

Regio:

Lichtenvoorde

Werkzaamheden:

Op de elektrotechnische afdeling ga je zowel zelfstandig als in teamverband werken aan uiteenlopende projecten, welke op klantspecifiek niveau uitgewerkt dienen te worden. Naast het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden, waartoe het ontwerpen en tot op detailniveau uittekenen van besturingskasten en -panelen behoort (kastindeling, schema’s, hoofdstroom, stuurstroom, klemmenstroken, etc.), zal je nauw betrokken zijn bij uitbestedingstrajecten en daarnaast de assemblagewerkzaamheden op de eigen kasten- en panelenbouwafdeling.
Als allround (ervaren) elektrotechnisch tekenaar/engineer wordt er tevens van je verwacht dat je input geeft op het gebied van productverbetering en ontwikkeling.

Kennis en ervaring:

Als basis heb je een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau, richting elektro-/energietechniek of vergelijkbaar. Eventuele aanvulling van vakgerichte cursussen is gewenst.
Werkervaring als tekenaar of engineer elektrotechniek binnen een industriële omgeving is een vereiste, alsmede het hebben van parate kennis van tekensoftware als AutoCAD en Eplan.
Je hebt kennis op het gebied van onder andere mechatronica, aandrijftechniek en pneumatiek en bent een proactieve en initiatiefrijke persoonlijkheid. Gezien het internationale karakter van de onderneming is het gewenst dat je de Engelse en Duitse taal kunt spreken en schrijven.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Deze internationaal georiënteerde onderneming is op zoek naar een collega die het vaste team van medewerkers structureel komt versterken. Men is toonaangevend in het ontwikkelen en vervaardigen van machines en installaties welke hun toepassing vinden binnen industrieën gerelateerd aan de voedingsmiddelensector. Machines en installaties zijn modulair opgebouwd en worden in eigen huis ontwikkelt, vervaardigd en geassembleerd in een overzichtelijke en goed geoutilleerde montagehal
Het betreft een middelgroot tot groot bedrijf met een sociaal karakter en een regionale functie ten aanzien van de werkgelegenheid. Men biedt voldoende ruimte voor eigen inbreng op het gebied van werkmethodieken en/of ideeën ten aanzien van teambuilding en persoonlijke ontwikkeling.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer Tcs9kCLM in het onderstaande veld