DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer gvmeWnCz in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Tekenaar E

Regio:

Arnhem

Werkzaamheden
De tekenaar E gaat onderdeel uitmaken van het projectteam, dat wordt samengesteld voor het uitvoeren van diverse elektrotechnische opdrachten ten behoeve van voornamelijk de utiliteitsbouw.
Samen met de andere betrokkenen binnen het projectteam word je verantwoordelijk voor het op detailniveau uittekenen van elektrotechnische installaties voor langlopende en grootschalige projecten. Aan de hand van de richtlijnen en het bestek stel je schema’s en overige engineeringsdocumenten op en bewaak je de algehele voortgang. Het betreft zowel nieuwbouw-als revisietekenwerk.

Kennis en ervaring
Je hebt een afgeronde opleiding MBO elektrotechniek, eventueel aangevuld met relevante cursussen. Praktijkervaring in een soortgelijke functie geniet de voorkeur, echter vragen wij ook aankomend tekenaars of personen die net van school komen te reageren.
Kennis van AutoCAD en/of EPLAN is een vereiste.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Betrokkenheid en enthousiasme voor techniek staan bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. Er worden uitstekende opleidingsmogelijkheden geboden ten behoeve van persoonlijke groei en ontwikkeling. Men voert technisch uitdagende projecten uit met een hecht team van collega’s.
Je wordt in eerste instantie ingezet voor het uitvoeren van een specifiek project van lange duur, met als intentie een lange termijn relatie en mogelijkheden tot uitstroom naar de opdrachtgever.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer 52N93qSp in het onderstaande veld