DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer 8R3jXcad in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Tekenaar E (industrie, Eplan)

Regio:

Varsseveld

Werkzaamheden:

Door aanhoudende groei van elektrotechnische opdrachten, zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een elektrotechnisch tekenaar industrie. Als eerste opdracht word je ingezet voor vier tot zes maanden, bij een opdrachtgever actief in de machinebouw.
Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband projecten op klantspecifiek niveau uitwerken. Je wordt verantwoordelijk voor het, met behulp van Eplan, tot op detailniveau uittekenen van besturingskasten en -panelen. Het op tekening zetten van kastindelingen, schema’s, hoofdstroom, stuurstroom, klemmenstroken, etc., hoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Kennis en ervaring:

Als basis heb je een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau, richting elektro-/energietechniek of vergelijkbaar. Eventuele aanvulling van vakgerichte cursussen is een pré.
Werkervaring als tekenaar of engineer elektrotechniek binnen een industriële omgeving is een vereiste, alsmede het hebben van parate kennis van tekensoftware als Eplan. Je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende omgevingen en kunt je nieuwe informatie snel eigen maken. Een flexibele instelling ten aanzien van de te verrichten werkzaamheden vergemakkelijkt het werken.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbij je in eerste instantie wordt ingezet voor deze opdracht binnen de machinebouw in de regio Achterhoek. Afhankelijk van achtergrond en inzetbaarheid zal je aansluitend worden ingezet voor betreffende projecten binnen de elektrotechniek. Rihtec is actief in de provincies Gelderland en Overijssel en bestrijkt hoofdzakelijk de regio Achterhoek. Een platte en gedreven organisatie met gezond verstand van techniek. Met een nuchtere kijk op de zaak en de recht door zee mentaliteit presenteren wij ons als een verlengstuk van de mens.
Er wordt een marktconform salaris geboden en een voldoeninggevende baan bij uiteenlopende (toonaangevende) opdrachtgevers in zowel het midden-, klein- als grootbedrijf.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer P8NP4b1u in het onderstaande veld