DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer y2kAsoAs in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Tekenaar E

Regio:

Achterhoek

Werkzaamheden
De elektrotechnisch tekenaar wordt ingezet voor het verrichten van opdrachten gerelateerd aan machinebouw en industrie. Je gaat elektrische schema’s van industriële besturingen uittekenen en eventueel op voorhand ontwerpen. Je stelt technische documentatie op en houdt alle relevante zaken betreffende het project up-to-date. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan het project en gaat indien het project dit vraagt op locatie bij de klant de specificaties opvragen en uitwerken.

Kennis en ervaring
Wij vragen een afgeronde opleiding richting elektrotechniek, of vergelijkbaar kennisniveau bereikt door gevolgde cursussen en reeds opgedane werkervaring.
Gezien de aard van de opdrachten is minimaal MBO werk- en denkniveau vereist en kan je je als persoon gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen en bijbehorende werkmethodieken.
Je hebt kennis en ervaring met AutoCAD en/of EPLAN en kan bij voorkeur werken met MS Projects.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbinnen werknemers worden ingezet voor het uitvoeren van uiteenlopende projecten binnen de machinebouw, industrie en utiliteit. De looptijd van de projecten varieert van drie tot zes maanden en kan uitlopen tot maximaal een jaar.
Indien gewenst biedt de functie de mogelijkheid tot uitstroom naar de opdrachtgever.
Rihtec is werkgever en projectbureau voor technisch personeel op MBO+, HBO en WO-niveau en kenmerkt zich door zijn Achterhoekse nuchterheid en no-nonsense aanpak. Wij streven naar het creëren van waardevolle werkrelaties, afspraak is afspraak.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer gFuNCC6j in het onderstaande veld