DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer AaFUC5kX in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Servicemonteur elektro-/besturingstechniek

Regio:

Zutphen

Werkzaamheden:

In de basis ga je werkzaamheden verrichten als servicemonteur elektro- en besturingstechniek. Je wordt ingezet voor zowel installatie van nieuwgebouwde installaties, als voor het onderhoud van bestaande systemen.
Daarnaast biedt deze functie uitstekende mogelijkheden voor personen die toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan, waartoe je voorkomende werkzaamheden op kantoor gaat verrichten. Denk hierbij aan werkvoorbereiding en tekenwerkzaamheden ten behoeve van de besturingsschema’s.

Kennis en ervaring:

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar. Praktijkervaring in een soortgelijke functie strekt tot de aanbeveling. Je hebt MBO werk- en denkniveau en kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Kennis van motortechniek is een vereiste, het kunnen werken met PLC besturingen een pré. Je hebt de bereidheid om incidenteel voor korte periodes in het buitenland te verblijven.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

De opdrachtgever is een middelgrote onderneming en toonaangevend in de branche in de regio Achterhoek. Het bedrijf is internationaal actief, echter is de nuchterheid en informele sfeer altijd gebleven. Men is actief in het ontwikkelen, assembleren en onderhouden van onder andere aggregaten, motoren en aanverwante installaties. Ter uitbreiding van het team specialisten is men op zoek naar een nieuwe collega.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer zJ6wBHXT in het onderstaande veld