DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer 819jIafC in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Projectcoördinator elektro industrie

Regio:

Zutphen

Werkzaamheden:

Een veelzijdige en dynamische functie, waarbij een goede voorbereiding een grote rol speelt in het organiseren en coördineren van werkzaamheden binnen een procestechnische omgeving.
In de basis geef je leiding aan het team elektromonteurs binnen de technische dienst. Voorbereiding en coördinatie van de te verrichten werkzaamheden, ten behoeve van onderhoud maar ook nieuwbouw- en/of renovatieprojecten zijn hierbij kerntaken. Je zorgt voor een optimale technische maar ook organisatorische voorbereiding en planning. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je voorstellen doet en uitwerkt met betrekking tot verbetering aan machines en installaties.

Kennis en ervaring:

Een afgeronde HBO opleiding is voor deze functie een vereiste, bij voorkeur richting elektro- of energietechniek. Personen die opgeleid zijn op het gebied van procesautomatisering worden ook verzocht te reageren. Indien je in het bezit bent van certificaten als onder andere NEN1010 of NEN3140 dan geniet dat de voorkeur, evenals het hebben van werkervaring in de procesindustrie of het onderhoud binnen een productieomgeving. Wij zoeken een zorgvuldig ingestelde zelfstarter met leidinggevende en organiserende kwaliteiten. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en hebt een initiatiefrijk karakter.

Omschrijving opdrachtgever en functie:

Bij deze opdracht, gericht op een vaste baan bij de opdrachtgever, ga je werken bij een productiebedrijf dat actief is binnen de procesindustrie. Een middelgrote tot grote onderneming dat een langdurig en gezond bestaan kent. Je komt te werken op de technische afdeling, waar men onder andere verantwoordelijk is voor het gehele productieproces; productielijnen en algeheel machinepark.
Het betreft een zeer afwisselende baan waarbij veelvuldig in teamverband wordt gewerkt, bij een werkgever die diverse mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling biedt.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer rFqsNCQ8 in het onderstaande veld