DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer SzgwXJXu in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Engineer E (industrie)

Regio:

Arnhem

Werkzaamheden
Als allround elektrotechnisch engineer werk je zelfstandig of vorm je de motor van het projectteam bij grotere opdrachten. Je ontwerpt installaties en bijbehorende besturingen, voert berekeningen uit, stelt kostenramingen op en werkt zaken uit tot aan het detailniveau. Bij kleine projecten zal je zelf de detailengineering verrichten, bij grote opdrachten treedt je op als coördinator en begeleid je de tekenaar(s). Afhankelijk van het project, fungeer je eventueel als projectleider en contactpersoon naar opdrachtgevers en overige betrokken partijen.

Kennis en ervaring
Je hebt HBO elektrotechniek afgerond, bij voorkeur met de specialisatie besturingstechniek. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Personen met een afgeronde MBO opleiding, aangevuld met relevante cursussen en aantoonbare werkervaring en HBO werk- en denkniveau vragen wij ook te reageren.
Omdat je regelmatig zelfstandig naar buiten treedt namens de opdrachtgever, is het hebben van communicatieve vaardigheden en een daadkrachtige houding belangrijk.
Kennis en ervaring met MS Projects is een pré.

Omschrijving opdrachtgever en functie
De opdrachtgever is een middelgrote onderneming met een zeer betrokken karakter en no-nonsense mentaliteit. Collegialiteit en integriteit zijn kenmerkend voor het bedrijf.
Men is onder andere actief in de industrie en voert projecten uit ten behoeve van bijvoorbeeld chemie, voedingsmiddelen, papierproductie en energieopwekking.
In eerste instantie word je ingezet voor het uitvoeren van een specifiek project van lange duur, met als intentie een lange termijn relatie en mogelijkheden tot uitstroom naar de opdrachtgever.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer uUkG9L6V in het onderstaande veld