DIRECT INSCHRIJVEN

CV uploaden

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Kopieer bYdhDGVi in het onderstaande veld

Rihtec B.V.
Winkelskamp 2
7255 PZ Hengelo (GLD)
T. 0575 - 47 10 68
F. 0575 - 47 10 69
M. info@rihtec.nl


Engineer E (industrie)

Regio:

Achterhoek

Werkzaamheden
Als allround elektrotechnisch engineer bij Rihtec treed je zelfstandig naar buiten en word je ingezet voor het uitvoeren van uitdagende technische opdrachten in de industrie, machinebouw en utiliteit.
Afhankelijk van de betreffende opdracht en de sector waarin de opdrachtgever zich bevindt, bestaan je werkzaamheden uit het uitvoeren van berekeningen, maken van kostenoverzichten, ontwerpen van installaties en machines en bijbehorende besturingen en het uitwerken van overige zaken tot aan het detailniveau. Bij kleine projecten zal je zelf de detailengineering verrichten. Afhankelijk van het project en de opdrachtgever, treed je eventueel op als projectleider en contactpersoon naar overige betrokken partijen.

Kennis en ervaring
Wij zoeken personen met een afgeronde opleiding richting elektrotechniek en bij voorkeur aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Gezien de aard van de opdrachten is minimaal MBO+ werk- en denkniveau vereist en kan je je als persoon gemakkelijk aanpassen aan nieuwe omgevingen en bijbehorende werkmethodieken. Kennis van besturingstechniek is een vereiste, evenals het hebben van ervaring met de software EPLAN (P5 of P8).
Deze functie biedt ook uitstekende mogelijkheden voor schoolverlaters; wij bieden in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers een uitstekend programma voor persoonlijke ontwikkeling.

Omschrijving opdrachtgever en functie
Je gaat werken voor het vaste projectteam van Rihtec, waarbinnen werknemers worden ingezet voor het uitvoeren van uiteenlopende projecten binnen de machinebouw, industrie en utiliteit. De looptijd van de projecten varieert van drie tot zes maanden en kan uitlopen tot maximaal een jaar.
Indien gewenst biedt de functie de mogelijkheid tot uitstroom naar de opdrachtgever.
Rihtec is werkgever en projectbureau voor technisch personeel op MBO+, HBO en WO-niveau en kenmerkt zich door zijn Achterhoekse nuchterheid en no-nonsense aanpak. Wij streven naar het creƫren van waardevolle werkrelaties, afspraak is afspraak.

 
Delen via:

Reageren


Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Toegestane bestandstypes: *.jpg, *.jpeg, *.gif, *.png, *.txt, *.doc, *.docx, *.xls, *.xlsx, *.pdf

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Kopieer LTcEKyJf in het onderstaande veld